DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü oyuncunun set aşkı…

Ünlü oyuncunun set aşkı…
19.12.2020
152
A+
A-

Görevimiz Tehlike serisinin yeni filminin çekimlerinde corona virüsü kuralları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Tom Cruise’un, buna rağmen aşkı sette bulduğu ortaya çıktı. Cruise ve rol arkadaşı Hayley Atwell’in birlikte oldukları öne sürüldü.

Görevimiz Tehlike serisinin yeni filmi için İngiltere’nin başkenti Londra’da olan dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise, İngiliz basınının gündeminden düşmüyor.

Geçtiğimiz günlerde corona kurallarını ihlal eden set ekibini kovmakla tehdit ettiği ses kayıtları ortaya çıkan 58 yaşındaki oyuncunun, bu kez sette bir aşk yaşadığı iddiaları ortaya atıldı.

Daily Mail’in haberine göre Cruise ve filmdeki rol arkadaşı 38 yaşındaki Hayley Atwell, çekimler sırasında yakınlaşarak yeni bir ilişkiye yelken açtı. İsmini vermeden gazeteye konuşan bir kaynak, ikilinin bir an olsun ayrılmadığını ve çekimlerin ilk gününden itibaren aralarında bir çekim oluştuğunu söyledi.

Cruise, son olarak 2012’de boşandığı Katie Holmes’tan bu yana ünlü bir isimle beraber olmamıştı. 2015’te model Evan Jones’tan ayrılan Atwell’in ise geçtiğimiz haftalarda doktor sevgilisiyle ilişkisini bitirdiği belirtiliyor.

İtalya, Norveç ve İngiltere’de çekimleri gerçekleştirilen filmin Kasım 2021’de vizyona girmesi planlanıyor.(Sozcu.com.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.