DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü sunucudan bomba itiraf: Cinsel tacize uğradım

Ünlü sunucudan bomba itiraf: Cinsel tacize uğradım
01.04.2018
233
A+
A-

Gazeteci ve sunucu Ceren Akdağ, konuk olduğu televizyon programında kendisiyle ilgili özel açıklamalarda bulundu. Akdağ, ‘Televizyon dünyasında cinsel tacize uğradım, tedavi gördüm.’ dedi.

Kanal D’de yayınlanan Şule ile Vitrindekiler’in bu haftaki konuğu gazeteci Ceren Akdağ ile ‘Yemekteyiz’ adlı programın sunucusu Onur Büyüktopçu oldu. Eğlenceli sohbetlerin yaşandığı programda gazeteci Ceren Akdağ’ın itirafı başta programın sunucusu Şule Zeybek olmak üzere izleyenleri şaşkına çevirdi. Akdağ, televizyon dünyasında tacize uğradığını ve tedavi gördüğünü söyledi.

“CİNSEL TACİZE UĞRADIM”

Ceren Akdağ başından geçenleri şöyle anlattı: ” Televizyon dünyasında tacize uğramadım diyemiyorum. Ben cinsel tacize uğradım. Bir dönem bununla ilgili tedavi de gördüm. Bir süre kendine anlatamıyorsun bu durumu. Acaba böyle bir şeyi ben mi yarattım diyorsun. Yakın arkadaşlarınla bile paylaşamıyorsun çünkü kendini suçlu hissediyorsun. Son 5 yıl içerisinde gerçekleşti diyebilirim. Bu yaşta yaşadım ben bu olayı. Bir dönem çalıştığım insanlardan bir tanesiydi ve inanamadım. Beni sıkıştırmaya çalıştı. Elimde çay bardağı vardı. ‘Bir daha denerseniz bu çay bardağını kafanıza geçiririm’ dedim. O gün canlı yayına çıkmadım ve o insanla bir daha hiç karşılaşmadım. Gerekli yerler gerekli şeyleri yaptılar.”(Gazetevatan)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.