DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zeynep Alkan hakkında merak edilenlere açıklık getirdi

Zeynep Alkan hakkında merak edilenlere açıklık getirdi
27.08.2018
226
A+
A-

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hakkında merak edilen detaylara açıklık getirdi.

Son derece renkli ve esprili bir kişiliğe sahip olan Zeynep Alkan, hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Yaz boyunca paylaştığı fotoğraflarla etkileyici vücudunu da gözler önüne seren Alkan, instahikaye kısmından yaptığı paylaşımla takipçilerinin hakkında merak ettiği ilginç sorulara açıklık getirdi. İşte Zeynep Alkan’ın o paylaşımı:

“En sevdiğim hayvan yılan, tembel hayvan ve kedi, en sevdiğim yemek bamya, en korktuğum şey full simsiyah renk göz, sevdiğim filmi yeni izlermişçesine 70’ten fazla izleyebilirim, en küçük şeylerden bile mutlu olmak hayat felsefelerimden biri, o yüzden çok enerjik ve neşeli gözüküyorum. Çok çişim geldiğinde Tarkan’ın ‘Kuzu kuzu dilleri’ni içimden söyleyip uzun süre tutabiliyorum”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.