DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bahçeli, Ahbap ve BabalaTV’yi hedef aldı

Bahçeli, Ahbap ve BabalaTV’yi hedef aldı
14.02.2023
108
A+
A-

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli’nin hedefinde Ahbap ve BabalaTV vardı. Bahçeli “Devletin yapamadığı ne vardır da ahbap’çılar, babala’cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM’deki grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

Konuşmasını Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ve sonrasında yaşananlara ayıran Bahçeli’nin hedefinde Haluk Levent’in başında olduğu Ahbap vakfı ve Oğuzhan Uğur’un Youtube kanalı BabalaTV vardı.

Dünyanın neresinde olsun bu çaptaki doğal afetle ve yıkıcı etkileriyle başa çıkmak kolay değildir. diyen Bahçeli “Devletin ve hükümetin hakkını teslim etmek lazımdır. Devletin yapamadığı ne vardır da ahbap’çılar, babala’cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır. Devleti acz içinde gösterircesine sosyal medyaya üşüşenler bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır?” diye konuştu

“MHP NEREDE DİYE? SORANLAR…”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, depremlerden bir gün sonra (7 Şubat) Twitter hesabından açıklama yapıp sessizliğe bürünmüştü. Bahçeli partisine ve kendisine yönelik ‘kayıp’ eleştirilerine de sert bir tondan yanıt verdi.

Bahçeli konuşmasında şunları kaydetti:

MHP Genel Başkanı olarak depremden zarar görmüş illerimizi, vatandaşlarımızı ziyaret etmek amacıyla, kararı tatbik etmek için makul bir zaman kollamıştım. O zaman gelmiştir. Milletimle tek yürek olacağım, tek ses olacağım. Çalışmaların aksamasına fırsat vermeden illeri ziyaret edeceğim.

‘Milliyetçi Hareket Partisi nerede?’ diye soranları ciddiye alıp cevap verecek değilim ancak yine de bir hatırlatma yapmadan geçmeyeceğim; biz her yerdeyiz…

Devlet nerede diyenlere bir çift sözüm var; devlet bölgesinde her şey var sadece devlet yok diyen kanı bozuklar size söylüyorum:

Devlet baktığınız ve bastığınız her yerde tüm heybetiyle tüm hassasiyetiyle habidir. Devlet yok diyen karakter yoksunları, işbirlikçi sefillerdir. Bunlar baksa da göremez, görse de itiraf edemez.

“YAĞMACILAR SIĞINMACIYSA HEMEN ÜLKELERİNE GÖNEDİRLMELİ”

Depremin etkilediği 10 ilimizi kapsamına alan OHAL kararını destekledik. Üniversitelerin 3 aylık uzaktan eğitimine sıcak bakıyoruz. Türkiye yıkılmışken hala uzaktan eğitime koro halinde karşı çıkanlar sorumsuz ve hastalıklı ruhlardır.

Öte yandan yağma ve talan yapan namussuzların vatandaşlıktan çıkartılması, şayet yağmacılar sığınmacıysa hemen ülkelerine gönderilmeleri değerlendirilmelidir.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.