DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Akhisarspor Beşiktaş maçı öncesi Burak Yılmaz’a şok!

Akhisarspor Beşiktaş maçı öncesi Burak Yılmaz’a şok!
19.01.2019
230
A+
A-

Beşiktaş’ın devre arasında Trabzonspor’dan transfer ettiği Burak Yılmaz, Akhisarspor maçında ilk 11’de sahaya çıktı. Beşiktaş taraftarları, Burak Yılmaz’a maç öncesi ve maç başladığında protesto gösterisinde bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısındaki ilk maçında Akhisarspor ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş’ta Trabzonspor’dan alınan yeni transfer Burak Yılmaz, sahaya ilk 11’de çıktı. Transferi döneminde Beşiktaş taraftarını ikiye bölen Burak Yılmaz’a maç öncesi ve maç başladıktan sonra da siyah-beyazlı bir grup taraftardan tepki geldi. Burak Yılmaz, 64. dakikada oyundan alınırken de ıslıklandı.

Maç öncesi futbolcuların ısınma çalışmaları devam ederken, Beşiktaşlı taraftarlar da siyah-beyazlı futbolcuları tek tek tribüne çağırarak alkışladı. Sezonun ikinci yarısının ilk maçında ilk 11’de yer bulan yeni transfer Burak Yılmaz ise taraftarlar tarafından tribüne çağrılmadı. Beşiktaş tribünlerindeki bir grup taraftar ayrıca “Hırsız istemiyoruz” tezahüratı yaptı. Bazı taraftarların ise bu tezahürata tepki gösterdiği görüldü.

Karşılaşma başladıktan sonra da Beşiktaş taraftarlarının Burak Yılmaz protestosu sürdü. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında 34 yaşındaki golcü futbolcu topu her ayağına aldığında Beşiktaş taraftarlarının bir kısmı ıslıkla tepki gösterdi.

Kaynak:Sözcü/Skor


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.