DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fatih Terim çıldırdı!

Fatih Terim çıldırdı!
17.12.2019
220
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Tuzlaspor ile oynanan kupa maçının rövanşında henüz 3. dakika oynanırken futbolcularına sinirlendi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında 2-0’ın rövanşında TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor’a konuk olan Galatasaray, sahaya as ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Turu geçmesi için en az iki farklı galip gelmesi gereken Galatasaray’ın maça kontrollü başlaması, Fatih Terim’i çileden çıkardı.

Karşılaşmada henüz 3. dakika oynanırken Galatasaray, orta saha ve savunma oyuncuları arasından paslaşmaya başladı. Bu pas trafiği biraz uzun sürünce Fatih Terim, yedek kulübesinden fırlayarak futbolcularını azarladı. Topun sürekli geriye doğru oynanmasına kızan Fatih Terim, futbolcularını öne doğru oynamaları konusunda uyardı.

ASLAR SAHADA

Öte yandan Türk Telekom Stadı’nda oynanan ve 2-0 kaybedilen ilk maçta bu sezon fazla forma şansı bulamayan futbolcuları görevlendiren teknik direktör Fatih Terim, rövanş karşılaşmasında as oyuncuların ağırlıklı olduğu bir kadroyu sahaya sürdü.

Fatih Terim, rakipleriyle yaptıkları ilk maça göre kadroda 7 değişikliğe gitti. İlk karşılaşmada forma giyen oyunculardan Ahmet Çalık, Yuto Nagatomo, Selçuk İnan ve Taylan Antalyalı’yı tekrar sahaya süren tecrübeli teknik adam, Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Emin Bayram, Yunus Akgün, Jimmy Durmaz ve Emre Mor’u yedeğe çekti, sakatlığı olan Jean Michael Seri ise kadroda bulunmadı.

Fatih Terim, rövanş karşılaşmasında bu futbolcuların yerine Fernando Muslera, Mariano Filho, Ryan Donk, Ömer Bayram, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda ve Radamel Falcao’ya forma giydirdi.

Galatasaray’da sezonu kapatan Christian Luyindama, tedavisi devam eden Florin Andone ile hafif sakatlıkları olan Şener Özbayraklı, Adem Büyük, Ryan Babel, Marcao ve Mario Lemina da maçta görev yapamadı.(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.