DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Fenerbahçe’nin bonservis bedeli ödediği Bruma’ya Hollanda’dan sert eleştiri

Fenerbahçe’nin bonservis bedeli ödediği Bruma’ya Hollanda’dan sert eleştiri
24.01.2023
78
A+
A-

Fenerbahçe’nin transfer sezonunun açılmasıyla PSV’den 4 milyon 250 bin Euro karşılığında bonservisini aldığı Bruma için, ”Bu yüzyılın en kötü transferiydi” eleştirisi yapıldı.

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz günlerde satın alma opsiyonunu kullanarak PSV’den 4 milyon 250 bin Euro karşılığında bonservisini aldığı Bruma için Hollanda’dan sert bir eleştiri geldi.

PSV’nin efsanelerinden Van de Kerkhof, katıldığı bir podcast yayınında, “Bu hafta aldığım en güzel haber, o çocuğun (Bruma) satılmasıydı. Tüm haftam bu sayede mutlu geçti. PSV’nin bu yüzyıldaki en kötü transferiydi. Bana göre Bruma, futbolu bırakmalı” ifadelerini kullandı.

TRANSFER İDDİALARI VAR

Fenerbahçe ile 2.5+1 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli oyuncu Ümraniyespor maçı kadrosuna dahil edilmemişti.

An itibariyle kadro dışında bulunan Bruma sarı lacivertli ekiple bu sezon 5 maça çıkmıştı. Transfer dönemi boyunca forma giyme hakkı kazanan Portekizli, kupadaki Rizespor maçının kadrosuna alınmış ancak kulübeden çıkamamıştı. Jesus’un Bruma’yı takıma eklemek istediği belirtiliyor. Ancak bunun için bir yabancının gitmesi gerek. Bruma’nın bir Körfez ekibine satılacağı da iddialar arasında.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.