DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Merve Terim Çetin’den babası Fatih Terim için paylaşım

Merve Terim Çetin’den babası Fatih Terim için paylaşım
25.03.2020
235
A+
A-

Corona virüsüne yakalanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için kızı Merve Terim Çetin’den bir paylaşım geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin, corona virüsüne yakalanarak hastanede tedavi altına alınan babası için bir paylaşımda bulundu. Çetin, “Bu duruma vesile olan herkesten hesap sormak istiyorum” derken, yaşadığı üzüntüyü kelimelere döktü.

Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin’in Instagram’dan yaptığı paylaşım şöyle;

“24 saattir hiç uyumadım. Gece olunca korkum daha da artıyor tam bu saatlerde başlıyor endişem; iyiye gidiyor olması yüreğime su serpmiyor ama oradan çıkmadan da iyiyi düşünemiyorum tam. Uzakta olduğum için daha da tedirginim. Çalan son 2 gece yarısı telefonunda birinde dedemi, birinde anneannemi kaybettim. İyi düşünmeye çalışıyorum, atlatacak diyorum kuvvetli o diyorum sonra bile bile göz göre göre bunun olmuş olmasını kaldıramıyorum. Buna sebep olanların hiçbir bedel ödemeden evlerinde rahatça oturmaları kanıma dokunuyor. İnanılmaz sinirliyim. Buna vesile olanlardan bir evlat olarak teker teker hesap sormak istiyorum. Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve isyan etmek istiyorum.

Yaman’a belli etmemeye çalışıyoruz ama çocuk bu seziyor. “Dedem sakallarını kesmemiş bir şeye mi üzgün, sen de o yüzden mi ağlıyorsun” dedi bugün… Onun için güçlü olayım diyorum, onu da beceremiyorum. Kendimi teselli edip her şey yoluna girecek, geçecek diyorum ama akşam oluyor. Akşam olunca haber alamıyoruz, bir türlü sabah da olmuyor, geçmiyor da zaman bir tek yazmak iyi geliyor sanırım. O bize olan her şeyi göğüsler hep, onun için ben de bunu göğüsleyebilsem onun için diyorum, onu da yapamıyorum. Hiçbir şey yapamamak da canımı acıtıyor. Uzun lafın kısası ona bir şey olacak korkusunu içimden atamıyorum çünkü o bizim dağımız ve dağımız giderse bağımız kopar bizim.”

(Sözcü/Skor)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.