DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mesut Özil Almanya’da gündem oldu…

Mesut Özil Almanya’da gündem oldu…
22.02.2021
220
A+
A-

Fenerbahçe’nin yıldızı Mesut Özil’in Göztepe maçı öncesi İstiklal Marşı’nı okuması, Almanya’da gündeme taşındı. Mesut Özil’in geçmişte Milli Marş’a neden eşlik etmediği şeklinde sorulan soruya verdiği cevap da hatırlatıldı.

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Mesut Özil, Göztepe maçı öncesi verdiği görüntüyle Almanya’da haber oldu. Almanya Milli Takımı forması giyerken, Milli Marş’a eşlik etmediği için eleştirilen Mesut Özil’in, Göztepe maçı öncesi İstiklal Marşı okuması gündeme taşındı.

Mesut Özil’in ilk kez bir Milli Marş’a eşlik etmesi, Bild gazetesi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. 32 yaşındaki yıldız futbolcunun maç öncesi İstiklal Marşı’nı okurken çekilen bir görüntüsünü haberine taşıyan Bild “Mesut Özil normalde iyi bir şarkıcı olarak bilinmez. Herkes Milli Marş okurken onun dudakları kapalı kalırdı. Hem Alman Milli Takımı’nda hem de yeni takımı Fenerbahçe’de Milli Marşlara eşlik etmezdi. Ancak Göztepe maçı öncesi bu durum değişti. Mesut Özil’in ilk kez bir Milli Marş’a eşlik etmesi herkesi şaşırttı” denildi.

DAHA ÖNCE VERDİĞİ CEVAP HATIRLATILDI

Yıldız futbolcunun geçmişte Almanya Milli Takımı maçlarında neden Milli Marş okumadığı şeklindeki bir soruya verdiği yanıt da haberde yer aldı. Mesut Özil’in Alman dergisi Mission Titelverteidigung’a konu ile ilgili yaptığı “Milli Marş okunduğu sırada ben dua ediyorum. Bunun bana ve takım arkadaşlarıma maçı kazanmak için güç ve güven verdiğine inanıyorum” açıklamana yer verildi.

Mesut Özil’in Fenerbahçe formasıyla 11’de çıktığı geçtiğimiz hafta oynanan Karagümrük maçında İstiklal Marşı’na eşlik etmemesinin taraftarlar tarafından eleştiri konusu olduğu da belirtildi.(Sozcu.com.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.