DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Omar Elabdellaoui’den iyi haber

Omar Elabdellaoui’den iyi haber
05.03.2021
186
A+
A-

Yılbaşı gecesi talihsiz bir kazada yaralanan Galatasaray’ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyerek, topla yaptığı çalışmalardan video paylaştı.

Sözcü’de yer alan habere göre;Yılbaşı gecesi havai fişek kazası sonucu gözünden ve yüzünden yaralanan Galatasaray’ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, bireysel antrenman yapmaya başladı. 29 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından topla yaptığı çalışmaların görüntülerini paylaştı.

Norveçli futbolcu burada yaptığı açıklamada, “Her şey yolunda gidiyor ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Topla tekrar çalışmalara başladığım için çok mutluyum. Bununla birlikte benim adıma çok daha uzun bir yol olduğu söyleniyor. Daha iyi ve daha güçlü dönmek için elimden geleni yapacağım. Dualarınız benim için çok şey ifade ediyor” diye konuştu.

ÇOCUKLARI GÜLSÜN DİYE

Galatasaray’da Omar Elabdellaoui’nin yaşadığı talihsiz kaza taraflı tarafsız herkesi derinden yaralamıştı. Üç çocuğu olan Omar, özellikle down sendromu rahatsızlığı bulunan oğlu İbrahim’in havai fişekleri çok sevmesi nedeniyle yılbaşına özel evine düzenek hazırlatmıştı.

Çocuklarının uykusunun gelmesi nedeniyle gece yarısını beklemeden fişekleri ateşlemek isteyen başarılı futbolcu, o esnada patlayıcı madde alev alınca iki gözünden de ağır yaralanmıştı.

BU YAZ TRANSFER OLMUŞTU

Galatasaray’ın 17 Ağustos’ta transferini KAP’a bildirdiği Omar Elabdellaoui, 1991 yılında Norveç’te dünyaya geldi. 29 yaşındaki sağ bek, profesyonel futbol hayatına Manchester City’nin altyapısında başladı. Daha sonra ise sonra 2012 yılında Feyenoord’a kiralandı.

Tecrübeli oyuncu Hull City ve Olympiakos formaları da giydi. Norveç Milli Takımı ile 44 maça çıkan Elabdellaoui, skor üretme başarısı gösteremedi. Omar Elabdellaoui bu sezon 10’u Süper Lig’de olmak üzere toplam 13 resmi maçta forma giydi ve bin yedi dakika sahada kaldı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.