DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sergen Yalçın’dan çok konuşulacak açıklamalar

Sergen Yalçın’dan çok konuşulacak açıklamalar
20.11.2021
157
A+
A-

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor mağlubiyetinin ardından çok konuşulacak açıklamalar yaptı ve oyuncularını eleştirdi.

Süper Lig 13. haftasında Alanyaspor’a 2-0 yenilen Beşiktaş deplasmanda önemli bir kayıp yaşadı. Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise, oyuncularını hedef gösterdi. Bu maçın sorumluluğunu almadığını söyleyen Yalçın, “Bugünkü maçın sorumluluğunu maalesef ben almıyorum” diyerek futbolcularının performansı hakkında çarpıcı sözler sarf etti. Psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

“ZOR GELMEYE BAŞLADI”

“Artık böyle basına gelip konuşmak zor gelmeye başladı. Her maçtan sonra aynı şeyleri söylemek, çeşitli bahaneler üretmek bizi de çok zor duruma sokuyor. Söyleyeceğim tek şey, taraftarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz. Aldığımız sonuçlardan ve oynadığımız oyundan dolayı. Burada sorumluluğu alması gereken benim.”

“BUGÜNÜN SORUMLULUĞUNU ALMIYORuM”

“Bugün sahada verilen mücadelenin, oynanan oyunun, isteksizliğin, hiçbir şey yapmamanın, maç kazanmak için hiçbir çaba sarf etmemenin sorumluluğunu da almak istemiyorum. Bugünkü maçın sorumluluğunu maalesef ben almıyorum. Bundan öncekileri alıyorum ama bugünü almıyorum onu da söyleyeyim.”

“MAĞLUBİYETİ KABULLENMİŞ…”

“Yediğimiz goller genelde bireysel hatalardan oluyor ama hata olmadan gol de olmuyor. Bizi üzen durum daha önceki oyunlarda en azından kazanma arzusu vardı. Ama bugün artık bu maç kelimelerin tükendiği bir maç. Özellikle oyunsal anlamda hiçbir şey yapmadığımız, resmen mağlubiyeti kabullenmiş bir oyuncu grubunun sahada olması enerjisinin sahada olmaması bizi üzen taraf. Orada çeşitli bahaneler üretmek istemiyorum. Bugün bahane üretecek bir durum yok.”

“PSİKOLOJİMİZ BOZULDU”

“Biz sağlamız. İyi antrenmanlar yapıyoruz. Oyuncuları her anlamda desteklemeye çalışıyoruz ancak maalesef bizim psikolojimiz bozuldu. Buraya gelip konuşmak zor geliyor. Sürekli aynı hikayeleri anlatmak kolay değil. Ama çok üzgün olduğumuzu da söylemek isterim.”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.