DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Vodafone Park’ta AKP protestosu

Vodafone Park’ta AKP protestosu
26.02.2023
148
A+
A-

Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki hükümet protestosunun ardından, Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan maç öncesinde de benzer görüntüler yaşandı. Beşiktaşlı taraftarların protestosu maç sırasında da devam ederken “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı da atıldı.

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan maçta siyah beyazlı taraftarlar hükümeti istifaya çağırdı.

Süper Lig’deki erteleme maçında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Kahramanmaraş merkezli depremin olduğu gün karşılaşacak olan iki ekip, deprem felaketi nedeniyle ertelenen maç için yeniden sahaya çıktı.

Maç öncesi tribünleri dolduran Beşiktaşlı taraftarlar Antalyasporlu deplasman tribünün de katılımıyla ‘hükümet istifa’ sloganları attı. Bir grup taraftarın da istifa seslerini ıslıkla bastırmaya çalışması dikkati çekti.

Öte yandan, ilk yarının son anlarında doğru bütün tribünler “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” tezahüratı yaparken tekrar “Hükümet istifa” sloganları duyuldu. Bu kez tribünlerin büyük kesimi “Hükümet istifa” sloganına eşlik ederken, ıslık sesleri duyulmadı.

OYUNCAKLAR ATILDIĞI SIRADA DA ‘İSTİFA’ SESLERİ

Vodafone Park’ta depremzede çocuklara moral vermek amacıyla düzenlenen etkinlikte taraftarlar, yanlarında getirecekleri atkı ve bere dışında pelüş oyuncakları (Sert olmayan ve 40 cm’i geçmeyecek ebatlarda) Vodafone Park’ın zeminine attı. O sırada da yeniden ‘hükümet istifa’ sesleri yükseldi. Karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında yine protesto tezahüratları yapan Beşiktaşlı taraftarlar, bir süre yine “Hükümet istifa” diye bağırdı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.