DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Huawei Mate 10’un Fotoğrafları Sanal Ortama Sızdırıldı

Huawei Mate 10’un Fotoğrafları Sanal Ortama Sızdırıldı
15.08.2017
298
A+
A-

Huawei’nin yeni modeli olan Mate 10’a ait fotoğrafları internete sızdırıldı. Huawei Mate 10 özellikleri ve fiyatı ilgi çekerken, telefonun Eylül-Ekim aylarında resmi tanıtımının yapılması beklenmektedir.

Huawei’nin yeni amiral gemisi Mate 10’un işlemcisi Kirin 970 yonga seti hakkındaki bilgilerin ardından şimdi de cihaz görselleri internete sızdırıldı.

Huawei’nin phablet cihaz serisinin yeni üyesi Mate 10’un teknik özellikleri hakkında bir çok bilgiye sahibiz. Ancak amiral gemisi telefonun tasarımı gizemini korumaya devam ediyor. Fakat bu durum, Huawei Mate 10 olduğu iddia edilen ve hem ön hem de arka tarafını gösteren fotoğrafların internete sızdırılmasıyla değişmiş gibi görünüyor.

Huawei Mate 10 Özellikleri Nelerdir?

Yazımızdaki resim, Huawei’nin CEO’su tarafından onaylanmış olan, çerçevesiz ekrana sahip bir tasarımı işaret ediyor. İnternete sızdırılan Huawei Mate 10, Kirin 970 yonga seti ile 6.1 inç Quad HD ekran, 64GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM bellek donanımı da dahil olmak üzere telefonun güvenlik özelliklerinden bazılarını da ortaya koyuyor.

Huawei’nin yeni modeli Mate 10’un ayrıca Leica markalı çift arka kamera ile birlikte geliyor ve Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile çalışacağı iddia ediliyor. Batarya kapasitesinin ise 4.000 mAh’den yüksek olacağı ve hızlı şarj özelliği olacağı belirtiliyor.

Huawei Mate 10 Ne Zaman Çıkacak?

Huawei Mate 10’un Eylül ya da Ekim ayında resmi olarak tanıtılması ve 10 Ekim tarihinde satışa sunulması bekleniyor.

Huawei Mate 10 Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Cihazın fiyatının 1000 Amerikan dolarının biraz üzerinde olacağı iddia edilmektedir.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.