DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Oyun Haberleri

Oyun Haberleri
15.09.2018
235
A+
A-

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, internet girişimlerinde de yüklü bir artış gözlemlenmektedir. İnsanların boş vakitlerini geçirmek için en çok başvurduğu yollardan biri olan mobil oyunlar günümüz teknoloji dünyasının en önde gelen ilgi alanlarından biridir. Oyun dünyasının gördüğü bu ilgi ile birlikte, en güncel oyun haberleri de ilginin odağında kendine yer bulmaktadır. Oyun takipçileri ilgi duyduğu oyunla ilgili gelişmeleri ilgiyle takip ettiği gibi yeni çıkan oyunları da takip etmektedir. Güncel oyun haberleri sayesinde oyun tutkunları internette daha keyifli vakit geçiriyor, takip ettiği oyunlardaki gelişmelerden haberdar oluyor. Mobil oyunların bu kadar çok ilgi görmesi, bu sektörü kazanç sağlama amaçlı kullananların da yüzünü güldürüyor, sektöre olan ilgi ve oyunların popülerliği sayesinde mobil oyun gelirleri her geçen gün artış göstermektedir. Mobil uygulama geliştirme becerisine sahip kişiler, geliştirdikleri oyun ve benzeri uygulamalar ile gelir sağlamaktadır.

Android Cihazlar için Google Play’da  IOS Cihazlar için APP Store’de beğeniye sunulan oyunlar, türüne göre bir çok kullanıcının ilgi odağı olmaktadır. Öyle ki bazı oyunlar milyonları aşan indirme sayılarına ulaşabilir, milyonlarca insanın takip ettiği bir alan haline gelebiliyor. Bu sayede kullanıcılar için yeni bir alan daha meydana geliyor ve güncel oyun haberleri bu alanların başında geliyor. Kullanıcılar beğendiği oyunun gelişmelerini, en güncel oyun haberlerini bu tür platformlardan takip ediyor. Ayrıca az önce de belirttiğimiz gibi milyonları aşan oyun indirme sayıları mobil oyun gelirleri konusunda da geliştiricilerin yüzünü güldürmektedir. Birçok farklı oyunu piyasaya sürerek, kullanıcının ilgisini çekmeyi başaran geliştiriciler kısa süre içerisinde uygulama içi reklamlardan hatırı sayılır gelir elde ettiği gibi, uygulama içi satın almalardan da yüksek gelirler elde etmektedir.   Güncel oyun haberlerini takip edip, en yeni oyunlar hakkında bilgi sahibi olmak için sitemizi takip edebilirsiniz.  Ayrıca sitemizde mobil oyun gelirleri konusunda ufkunuzu açacak yazılara da yer vererek kazancınızı artıracak yöntemleri sizlerle paylaşıyoruz. Oyun severler kadar oyun geliştiricilerinin de ilgisini çekecek içeriklere ulaşmak için sitemizi ziyaret edebilir, konu hakkında görüş sahibi olabilirsiniz. En güncel oyun haberlerini sizlere ulaştırmaya devam ediyoruz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.