DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pırlanta ve Zarafet

Pırlanta ve Zarafet
12.06.2018
231
A+
A-

 

Her kadın, hayatınıza dokunuşuyla mucizeler yaratabiliyor. Kimisi her derdinize derman olan anne, kimisi ömrünüzü emanet ettiğiniz yaren ve daha bir çok rolle baş tacı olan kadınlara, doğa onlar kadar zarif, benzersin ve kusursuz bir hediye sunuyor: Pırlanta!

İster kendinize, ister sevdiklerinize olsun, benzersiz bir armağan arıyorsanız www.mercanziyagoral.com adresini ziyaret ederek özel tasarım pırlanta modellerine mutlaka göz atın.

Sadeliği ve şıklığının yanı sıra göz alıcı renkleri ve büyüleyici tasarımlarıyla her ortamda sizi taçlandıracak bu tasarımlar,Mercan Ziya Göral farkıyla sizler için üretiliyor.

Şıklık ve Zarafet Tasarımda Gizli

1974 yılında Mercan Ziya Göral tarafından kurulan firma, günümüzde kocaman bir tasarım atölyesi konumuna yükseldi. Bünyesinde çalışan birçok başarılı tasarımcı sayesinde benzersiz pırlanta yüzük, pırlanta kolye ve bileklik, pırlanta broş yaptırmak mümkün.

Her duyguya ve her zevke hitap eden göz alıcı tasarımlar ile  güzelliğiniz ışıltıyla taçlanacak.

Pırlantanın sadeliği ve ışıltısı bir yana, renkli taşların kattığı zarafet ve asillik de boş geçilmeyen tasarımlarda, her kadın ruhunu yansıtma fırsatı bulabilecek.

Tasarımınızı Kendiniz Yapın

Web sitesinde fiyat bileğilerimi de ter alan birçok pırlanta özel tasarım ürünler, her kadının bedenini süsleyecek. Dilerseniz, kendiniz için ya da sevdiğiniz için hayal ettiğiniz pırlantayı siz tasarlayın. Üretimini en iyi ve ustaca yapacak olan Mercan Ziya Göral firması, sizin tasarımınıza vücut olsun. Duygularınızı ve zevkinizi dile dökmenin en ışıltılı yolu!


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.