DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Xiaomi mi Mix 2 Tasarım Konsepti Paylaşıldı

Xiaomi mi Mix 2 Tasarım Konsepti Paylaşıldı
19.08.2017
299
A+
A-

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin yeni telefonu Xiaomi mi Mix 2 tasarım konsepti sosyal medyada paylaşıldı. Yeni çerçevesiz telefon tasarımı herkesi büyüledi. Geçtiğimiz yıl içerisinde çerçevesiz telefon tasarımı ile akıllı telefon sektörüne çığır aşan Xiaomi, yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi Mix 2 tasarımı ile de meraklılarını şimdiden heyecanlandırdı. İnternette paylaşılan Xiaomi Mi Mix 2 tasarım konsepti çalışmalarında telefonun ekran gövde oranında iyileştirmeler yapılırken, donanım özellikleri de geliştirildi.

XİAOMİ Mİ MİX 2 TASARIMI HERKESİ BÜYÜLEDİ

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında duyurusu gerçekleştirilen Xiaomi mi Mix, sahip olduğu çerçevesiz tasarımı ile büyük ses getirirken, kısa bir süre içerisinde akıllı telefon pazarının en çok konuşulan modellerinden birisi oldu. Ortaya çıkan sızıntılar ile uzun süredir gündemde olan yeni mi Mix 2 modelinin üst seviye donanımı ile ön plana çıkması beklenirken, en büyük merak konusunun cihazın tasarımı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Xiaomi mi Mix 2 için konsept tasarım yayınlandı!

Dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck, Facebook sayfası üzerinden Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modellerinden mi Mix 2 için hazırladığı konsept tasarımı gün yüzüne çıkardı.

Konsept tasarım ilk bakışta Samsung’un Galaxy S8 serisini andırıyor olsa da, mi Mix modeli ile benzer bir şekilde çerçevelerin oldukça ince bir yapıda olması, cihazın benzer bir tasarım ile kullanıcıların karşısına çıkması durumunda adından oldukça fazla söz ettireceğini kanıtlıyor.

Donanım konusunda da oldukça iddialı olan Xiaomi mi Mix 2’nin Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinden ve Adreno 540 grafik biriminden güç alması ve cihaza 6 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor.

Eylül ayında tanıtılması beklenilen akıllı telefonun, 19 megapiksel çözünürlüğünde arka kameraya ve 4500 mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapması beklenirken, cihaz hakkında başka bir detay bilinmiyor.
Kaynak: Shiftdelete


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.