DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Akalın ile Okan Kurt barıştı mı?

Demet Akalın ile Okan Kurt barıştı mı?
12.11.2018
230
A+
A-

İnternette ortaya çıkan fotoğraflar Demet Akalın ve Okan Kurt barıştı mı? sorusunu akla getirdi.

Demet Akalın ve Okan Kurt ani bir kararla yollarını ayırmıştı. Okan Kurt’un aile şirketine haciz gelmesinin ardından icra memurları Demet Akalın’ın evine gelip haciz işlemi başlatmıştı. Olayların ardından Demet Akalın, Okan Kurt’tan boşanma kararı almıştı.

Bir süre “Okan’a çok sinirliydim” diyen Akalın, 2. Sayfa programında ‘Okan Bey’i özlediniz mi?’ sorusuna ‘Özledim teninin kokusunu özledim… İnsan zaman zaman özlüyor ya, özlenmiyor diye bir şey yok.’ cevabını vermişti.

Polonezköy’e gittiler

Demet Akalın ve Okan Kurt, bugün kızları Hira Kurt ile Polonezköy’e gitti.

Aralarındaki buzları eriten ikili barış sinyali verdi.

Okan Kurt ve Demet Akalın’ın fotoğraflarını görenler ‘Demet, Okan’ı affetti’ yorumunda bulundu.

Demet Akalın’dan açıklama geldi

“Nezaketimden fotoğraf çektiriyorum. Sanki senin üzerine vazife, fotoğraflarımı magazincilere atan akıllı! Hira için haftada bir görüşüyorum, çok meraklı olmayın ve kendinizi bu kadar zeki zannetmeyin! Ayıptır!”(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.