DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Game of Thrones’un Arya Stark’ı Maisie Williams son sahnesini anlattı

Game of Thrones’un Arya Stark’ı Maisie Williams son sahnesini anlattı
22.10.2018
271
A+
A-

Game of Thrones’ta Arya Stark karakterine hayat veren Maisie Williams, dizinin sekizinci sezonunda kendi karakterinin son sahnesine dair tüyo verdi

Game of Thrones’ta Arya Stark karekterine hayat veren Maisie Williams, merakla beklenen dizinin finaline dair konuştu. Arya’nın finalde neler yaşayacağı, dizinin hayranları tarafından tartışılırken 21 yaşındaki İngiliz yıldız, “Diziye harika bir sahneyle veda ediyorum” açıklaması yaptı.

Son sahnesinde tek başına olduğunu söyleyen Williams, The Gurdian’a verdiği röportajda şöyle konuştu: “Arya her zaman çok yalnızdı. Ben de yalnızdım ve birçok kişinin gelip sahnelerini tamamlamasını izledim. Sahneleri biliyordum, gözyaşlarını gördüm, konuşmalarını dinledim. Benim yaptığım konuşma planlı bir şey değildi ancak tam da o anda dizinin bana ne anlam ifade ettiğini fark ettim” dedi.

İlk sezondan bu yana tek başına hayatta kalma mücadelesi veren Arya Stark, sonunda geçtiğimiz sezon Kış Tepesi’ne geri dönmüş ve kız kardeşi Sansa Star ile yeniden buluşmuştu.

Williams, çekimlerin ardından neler hissettiğini şöyle anlattı: “Artık son raddeye gelmiştim, Game of Thrones’ta daha fazla devam etmek istemiyordum. Arya’nın her anı beni fazlasıyla yormuştu. Ama benim için bu sezonun anlamı fazlasıyla büyük. Yapacak çok fazla şey var. Daha az karakter olduğu için herkesin yapması gereken çok fazla şey var.”

2019’da sekizinci ve son sezonuyla veda edecek olan dizinin yayın günü tam olarak açıklanmadı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.