DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MasterChef jüri üyesi Şef Somer Sivrioğlu ‘torpil’ iddialarına isyan etti

MasterChef jüri üyesi Şef Somer Sivrioğlu ‘torpil’ iddialarına isyan etti
23.11.2019
255
A+
A-

MasterChef adlı yarışmada dün akşam çok konuşulacak bir eleme gecesi yaşandı. Programın başarılı isimlerinden Batuhan ve Suna’nın eleme için isimleri verilirken MasterChef’e veda eden isim Suna oldu. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında programın başından beri Batuhan ve Suna’ya torpil yaptıkları yönünde ithamlar alan ünlü Şef Somer Sivrioğlu, Twitter hesabı üzerinden kendisini suçlayanlara yanıt verdi.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Eleme potasına kalan Suna, Kıvanç, Yasin ve Batuhan arasından yarışmaya veda eden isim Suna oldu. Haftalardır Suna’ya torpil uyguladıkları iddia edilen şeflerden Somer Sivrioğlu, Twitter hesabından gelen yorumlara tek tek cevap verdi.

“NE OLDU? HER ŞEY ORGANİZEYDİ…”

Yarışmanın fenomen isimlerinden Batuhan’la beraber çalıştığı ve Suna’ya torpil yaparak yarışmadan elemediği iddia edilen şeflerden Somer Sivrioğlu, Twitter hesabından paylaşım yaparak “Ne oldu? Batuhan yanımda çalışıyordu, Suna torpilliydi, her şey organizeydi. Üstümüzden prim yapmaya çalışan köpekbalığının etrafında dolaşıp artıklarından beslenen parazitler misali kendini fenomen ilan edenler. İnsanların emeğine, başarısına laf atmak bu kadar kolay olmamalı” dedi.

EVET MANYAĞIZ BİZ”

Sivrioğlu, paylaşımına “Sırf bunu söylemek için iyi iki şefi sona bırakıp birini elediniz yani” diyen sosyal medya kullanıcısına “Evet manyağız biz, en iyi yarışmacılarımızdan biri Twitter’a yazmak için eliyoruz” dedi.(SÖZCÜ)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.