DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İrfan Can Kahveci değişiklik sonrası çıldırdı!

İrfan Can Kahveci değişiklik sonrası çıldırdı!
30.11.2021
148
A+
A-

Fenerbahçe taraftarları ve futbol yorumcularının Vitor Pereira’ya eleştiri getirdiği İrfan Can Kahveci değişikliğine milli futbolcu da oyundan çıktıktan sonra büyük tepki gösterdi!

Süper Lig’in 14. haftasında Göztepe ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak son 6 maçta 13 puan kaybeden Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci’nin tepkisi maçın ardından gündem oldu!

Golde Serdar Dursun’a asist yapan ve takımın hücumdaki en etkili ismi olarak maçta dikkat çeken İrfan Can, 78. dakikada Vitor Pereira tarafından kenara alındı. Yerini Diego Rossi’ye bırakan İrfan’ın kenara üzgün olduğu görülürken ve tepkileri de canlı yayında izleyenler tarafından okunabildi.

Koşarak kenara gelen İrfan Can, ilk olarak yedek kulübesindeki boş koltuğa yöneldi ancak yerine oturmadan soyunmasına doğru geri döndü. Görevliden içecek alan sarı-lacivertli futbolcu, soyunma odasına giderken tünel girişinde elindeki şişeyi yere fırlatarak tepkisini sürdürdü ve o anları yayıncı kuruluş tarafından izleyenlere aktarıldı.

VOLKAN DEMİREL’DEN OYUNCU TERCİHLERİNE ELEŞTİRİ

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşta Fenerbahçe maçını değerlendiren Volkan Demirel, İrfan Can’ı oyundan çıkaran Pereira’nın kararını, “Crespo, bence bugün maçın yıldızıydı. İkinci sıraya da İrfan’ı yazabiliriz. İrfan’a bakıyorsunuz, asist yapmış. Her dakika skora katkı yapabilecek bir oyuncunun, çıkmasına bir anlam veremedim. Bu kadroya buralarda olunmamalı” şeklinde yorumladı.

SADECE 1 MAÇTA 90 DAKİKAYI TAMAMLADI

İrfan Can Kahveci bu sezon yalnızca bir maçta 90 dakika forma giydi. Yıldız futbolcu sezonun ilk maçı olan Adana Demirspor mücadelesinde 90 dakikada sahada kaldı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.