DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Jelena Karleusa’nın skandal fotoğrafları ortaya çıktı!

Jelena Karleusa’nın skandal fotoğrafları ortaya çıktı!
15.01.2019
646
A+
A-

Jelena Karleusa’nın Beşiktaş’ın eski futbolcusu Dusko Tosic’i Bosnalı futbolcu Ognjen Vranjes ile aldattığı iddiası Sırp basınını salladı. Jelena ile Ognjen Vranjes’in “Facetime” üzerinden çırılçıplak görüntülü konuştuğu ve ünlü şarkıcının mahrem yerlerini Vranjes’e gösterdiği iddia edildi. Jelena bu haberleri yalanlarken, Vranjes ise Jelena ile 2 yıl boyunca ilişki yaşadıklarını itiraf etti.

Jelena Karleusa ve Ognjen Vranjes’in ‘FaceTime’da yaptığı o görüşmenin fotoğrafları internete düşerken, Jelena bunların gerçek olmadığını açıkladı.

Jelena, Ognjen Vranjes’in Tosic ile boşanması için bu tarz gerçek olmayan fotoğrafları internete sızdırdığını söyledi.

Benim fotoğraflarım değil

Jelena, Vranjes’in kendisini ölümle tehdit ettiği yazışmaları paylaştı.

Evli ve çocuklu bir kadına iftira atıldığını söyleyen Jelena, kendisiyle ilgili fotoğrafların gerçek olmadığını, görüntülerin photoshop olduğunu iddia etti.

Ayrıca Jelena, Vranjes’in kendisi ile birlikte olması için ağlayan bir fotoğraf attığını da iddia etti.

Seksi şarkıcı, Bosnalı futbolcunun kendisine cinsel organının fotoğrafını gönderdiğini de kişisel hesabından paylaştı.

Vranjes’in konserini izlemeye gittiği Jelena’ya daha sonra mesajlar gönderdiği ve bunları fark eden Tosic’in meslektaşını ölümle tehdit ettiği öne sürülüyordu.

HESABINI VERECEKLER

Ayrılık iddiaları hakkında açıklama yapan Jelena, “İnternette dolaşan fotoğraflarla ilgili şunu söyleyeyim. Fotoğrafların çoğunda resmim bile gözükmüyor.

Fotoğraflar üzerinde shop var. Bunun içerisinde sadece bir kişi değil bir organizasyonun olduğunu düşünüyorum. Kim varsa bunun hesabını da verecek. Tosic ile de evliliğimizde hiçbir sorun yok” dedi.

Tosic ise Instagram’dan “Kimseyi ne tehdit ettim ne de aradım. Gazetecilerden kendilerini zorlamamalarını rica ediyorum. Düşmanlarımız için sadece uzun bir yaşam ve başarı diliyorum” mesajını paylaştı.

Jelena’nın telefonundan bazı fotoğraflarının çalındığı ya da photosop olduğu iddiası ise belirsizliğini koruyor.

VRANJES: JELENA’YLA 2 YIL İLİŞKİ YAŞADIK

İddiaların diğer muhatabı Ognjen Vranjes ise yaptığı açıklamada, “Jelena ve ben iki yıl önce Instagram ile tanıştık ve birbirimizin telefon numalarını aldık.

İki yıl boyunca birçok yer gezdik. Beni Atina’da ziyaret etti, beni evinde de ağırladı. Şimdi kirli çamaşırlarını inkar edip ağlıyor.

Söylediğim her şeyi kanıtlamaya hazırım. Jelena’yı bu ilişkiye zorlamadım her şey karşılıklı oldu. Tüm bunlara maruz kalan ailem için çok üzgünüm.

Gerçeği söyleyip, diğer suçlamalardan korunmamın tek yolu bu” ifadelerini kullanarak Jelena Karleusa ile ilişki yaşadığını itiraf etti.

Kaynak:Mynet/Emre Kurtulmuş


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.