DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Türkiye Kupası hezimetinden sonra Volkan Demirel soyunma odasında esip gürledi

Türkiye Kupası hezimetinden sonra Volkan Demirel soyunma odasında esip gürledi
12.05.2018
252
A+
A-

Fenerbahçe’nin kupa finalinde yaşadığı hüsran sonrası soyunma odası kaptan Volkan Demirel’in sözleriyle çınladı.

Ligde bu sezon 2 kez yenildiği rakibi Akhisarspor’a, Ziraat Türkiye Kupası finalinde de 3-2 mağlup olan Fenerbahçe’de, kaptan Volkan Demirel maç sonu soyunma odasında adeta patladı.

Takım kaptanı olarak arkadaşlarına çıkışan ve yerli-yabancı oyuncu fark etmeksizin içindekileri haykıran Volkan, “Burası F.Bahçe” diyerek sözlerine başlarken hedefinde ise önce yerli oyuncular vardı:

‘KUPA BİZİM OLMALIYDI’

“Bizimle yaşayan, beraber üzülen, sonuçlara göre sevinen cefakar taraftarlarımız var. Anadolu’nun birçok şehrinden buraya geldiler, onların önünde bu kupayı kaldıran biz olmalıydık. Siz nerede oynadığınızı zannediyorsunuz. F.Bahçe’nin büyüklüğünü ve formasının ağırlığını hala kavrayamamışsınız.”

Tecrübeli futbolcu daha sonra ise yabancı oyunculara dönerek, “Siz F.Bahçe’yi Avrupa’nın sıradan bir takımı mı zannettiniz? Bulduğumuz fırsatları değerlendirmeliydik. Akhisar bunu başarıyorsa siz de yapmalısınız. Onlar geldiklerinde gol attılar bizler atamadık” dedi.

Başkan fenalaştı

Kupa finalini izlemek için Diyarbakır’a gelen başkan Aziz Yıldırım maçın ikinci yarısındaki heyecana dayanamadı. Özellikle 3-1’den sonra sık sık yerinden kalkan başkan, karşılaşma sonrası da kaybedilen kupa sonrası uzun süre kendine gelemedi. Şekeri yükselen Yıldırım’ın bir süre oturup dinlendikten sonra toparladığı ifade edildi.

(Şampiy10)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.