DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şeffaf Poşet Özellikler ve Avantajları – Eska Ambalaj

Şeffaf Poşet Özellikler ve Avantajları – Eska Ambalaj
16.05.2018
276
A+
A-

Şeffaf poşetler küçük, orta, büyük boy olmak üzere 3 farklı boyutta satılan günlük hayatta pratik bir kullanım içerip kolaylıkla içerisine malzeme koyulabilen poşet tipleridir. Şeffaf poşet farklı tasarım ve baskılar ile üretilebilmektedirler. Kullanım alanları oldukça geniştir. Çarşılarda, pazarlarda, marketlerde, küçük esnaflarda ve bazı ticari işletmelerde sıklıkla tercih edilir. Bunun nedeni şeffaf poşetlerin pratik bir poşet tipi olarak kolay bir kullanımla daha az maliyet içermesidir.

Şeffaf poşetler tek satılmaz, belirli bir adet veya gramaj cinsinden satılır. Bu da şeffaf poşetlerin uygun bir fiyata alınmasını sağlar. Hem maliyetinin düşük hem de kullanım alanının yaygın olması şeffaf poşetlerin günümüzde sıkça tercih edilen bir poşet türü olduğunu göstermektedir. Bu poşet türleri aynı zamanda normal yaşantımızda her işimizi görmeye yarayacak çok işlevsel bir poşettir. Pikniğe giderken, yolculuğa çıkarken yada bir yerden bir yere çeşitli bir nesne götürürken şeffaf poşet tercih edilebilir. Şeffaf poşetler çok yıpratılmadığı sürece uzun süre kullanılabilir.

Şeffaf Poşetlerin Genel Özellikleri

* Şeffaf poşetler düşük bir maliyetle daha geniş bir kullanım alanı içermektedir.

* Çeşitli baskılarda ve tasarımlarda üretilebildikleri için ticari işletmelerin sıkça tercih ettikleri poşet türüdür.

* Şeffaf poşetler içerisinde bulunan nesneyi olduğu gibi gösterir. Bu da özellikle ticari işle ilgilenenlerin ürünlerinin güzelliğini olduğu gibi gösterebilmelerini sağlar.

* Ağır bir eşya veya keskin cisimler konulmadıkça uzun süre kullanılabilir.

* Kolay açılır olması, çalışırken zorlanmadan içerisine ürün koyulabilmesi sayesinde müşterilere ve çalışanlara kolaylık sağlar.

* Şeffaf poşetler ağzı bağlandığı sürece içerisine su almaz. Böcek, sinek gibi küçük hayvanlardan yiyecek ve içecekleri korur.

Görüldüğü gibi şeffaf poşet genel özelliklerini incelediğimizde hem ekonomik hem de çok geniş bir kullanım alanı içerdiğini görebiliyoruz. Bu poşetlerin günümüzdeki önemi oldukça fazladır. Tüm bu özellikleri baz alındığı zaman kullanan kişilere ne kadar bir avantaj sağladığı görülebilir. Bu bilgiler doğrultusunda siz de şeffaf poşet satın alabilir ister ticari bir amaçla isterseniz de normal hayattaki kullanımlarınız için bu poşet tipini tercih edebilirsiniz.

http://eskaambalaj.com/urunler/seffaf-poset/


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.